vineri, 19 aprilie, 2024

Fiul unui preot din Vaslui s-a luat la întrecere cu polițiștii din Iași. La volanul unui BMW, băut și fără permis de conducere! – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Imagini incredibile, surprinse la Iași. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost urmărit pe străzile Iașului. Acesta se afla la volanul unui BMW și nu a oprit la semnalele polițiștilor. Într-un final, polițiștii l-au blocat și l-au încătușat. În urma verificărilor s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere și se urcase băut la volan. Acum s-a ales cu dosar penal și are de dat explicații în fața legii

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a pus noaptea trecută Poliția din Iași pe jar. Justinian Zlat conducea un autoturism marca BMW în zona Podul de Piatră. La un moment dat, un echipaj de poliție l-a observat. Polițiștilor li s-a părut suspect autoturismul deoarece ar fi avut pe geamurile laterale din față aplicată o folie. Oamenii legii au pornit semnalele acustice și luminoase, dorind să-l tragă pe dreapta pe șofer. Nu s-a întâmplat însă asta. Șoferul din BMW nu a oprit, din contră, a călcat accelerația. Imediat, polițiștii au plecat în urmărirea lui. Șoferul s-a îndreptat pe Bulevardul Nicolae Iorga, iar în dreptul stației de ambulanță a virat la stânga pe interzis. Din câte se pare, șoferul inconștient avea o viteză de aproape 140 de kilometri pe oră.

La limită în goana nebună

Cu polițiștii pe urme, șoferul a trecut pe lângă sediul PNL pe Șoseaua Națională spre Cantemir. Viteza sa de deplasare era constantă, de peste 100 de kilometri pe oră. În Cantemir a virat spre Șocala 23, încercând să scape printre blocuri. Nu a reușit însă, fiind blocat de un alt echipaj de poliție. Oamenii legii l-au coborât pe tânăr din autoturism și l-au încătușat. Ulterior, l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,14 miligrame alcool pur în aerul expirat. Tănărul a precizat că a fugit de polițiști ca să nu apară în presă. Ulterior, oamenii legii au aflat că nu deține permis de conducere.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal și fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Tănărul a condus băut și fără permis de conducere. El a precizat că tatăl său este preot la Vaslui. Din fericire, în timpul urmăririi nu s-au înregistrat victime. Tănărul a condus haotic și a fost cât pe ce să provoace accidente. Polițiștii din Iași au acționat ca la carte și au reușit să-l oprească înainte de o tragedie. Acum, pentru fapta sa are de dat explicații în fața legii. În funcție de decizia autorităților, tânărul riscă să ajungă chiar și în spatele gratiilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img