joi, 28 martie, 2024

Fiul Zinei Dumitrescu a vorbit! De ce si-a abandonat mama in azilul de batrani din Ghermanesti

Distribuie:

Publicat:

Zina Dumitrescu suferea de Alzheimer, boala care i-a afectat teribil memoria. Tocmai din acest motiv, Catalin Negreanu, fiul creatoarei de moda, a internat-o, in 2012, intr-un azil, la Ghermanesti. Barbatul a sustinut mereu ca s-a simtit depasit de situatie din cauza bolii mamei sale.

O buna perioada, Catalin nu a mai tinut legatura cu femeia care i-a dat viata. Au reluat, totusi, legatura in 2017, cand a inceput sa petreaca mai mult timp alaturi de ea. Cand venea sa o viziteze, creatoarea de moda era extrem de bucuroasa.

Directorul azilului, Ion Cassian, a povestit ca regretata creatoare de moda ar fi vorbit la telefon cu fiul ei simtind ca i se apropie sfasitul. In ultimul timp, Zina Dumitrescu era foarte slabita. Statea mai mult singura, refuza sa mai manance si nu ii placea sa ia medicamente.

„Eu am facut 21 de avorturi! Profesorul Panait Sarbu m-a ingrijit intotdeauna. M-am dus la el pentru aproape toate chiuretajele pe care le-am facut. Le-am facut prin laminare.

Este un lemn din nu stiu ce tara africana, care, in contact cu secretiile vaginale, se umfla si produce o dilatatie lenta de col uterin. Fara durere, fara nimic. Seara ma interna, imi facea o anestezie, imi punea laminarea, ma trezeam apoi si nu aveam nimic”, marturisea Zina Dumitrescu.

Prima intrerupere de sarcina a avut loc la doar 20 de ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img