miercuri, 24 aprilie, 2024

FLAGRANT:Un iesean incerca sa vanda tigarete de contrabanda unui vasluian

Distribuie:

Publicat:

Politistii de investigare a criminalitatii economice din Vaslui, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din I.G.P.R., au depistat in flagrant, un barbat de 44 de ani, banuit de contrabanda cu tigari.

30.000 de tigarete de contrabanda au fost ridicate de politisti in vederea confiscarii.

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Vaslui l-au depistat in flagrant, pe raza municipiului Iasi, pe A. Ion, in varsta de 44 de ani, domiciliat in municipiul Iasi, in timp ce distribuia 30.000 de tigarete de provenienta Republica Moldova, unui barbat din municipiul Vaslui. Pachetele de tigari erau ambalate cate de 20 de bucati, in pungi albe din plastic.

Din autoturismul folosit pentru transportul tigaretelor, politistii au ridicat si 7 telefoane mobile, toate functionale, precum si 5 cartele telefonice.

De asemenea, autoturismul folosit de A. Ion a fost indisponibilizat de politisti.
Din cercetari a reiesit faptul ca barbatul distribuia tigarete provenite de contrabanda, pentru a fi valorificate pe raza municipiului Vaslui.

In ziua de 18.08.2016, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Vaslui, cu sprijinul Serviciului pentru Actiuni Speciale Vaslui si Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Iasi, au efectuat o perchezitie la domiciliul lui A. Ion de unde au ridicat 14.000 lei si 2 laptop-uri.
A. Ion mai este cercetat de politistii de investigare a criminalitatii economice intr-un dosar penal pentru alte doua infractiuni de contrabanda.

In baza probatoriului administrat, barbatul a fost retinut de politisti si prezentat la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui cu propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Impotriva acestuia, Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui a dispus masura preventiva a controlului judiciar pentru o perioada de 60 zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale – Inspectoratul General al Politiei Romane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img