joi, 28 martie, 2024

Flavia Mihășan a aruncat ”bomba” în direct, la doar câteva zile după naștere! Vrea să devină mămică de fetiță. Ce reacție a avut Marius

Distribuie:

Publicat:

Mămica Flavia, prima apariție la Tv, la câteva zile după ce a născut al doilea băiat!

Flavia Mihasan și Marius au devenit părinți pentru a doua oară. Cuplul este în culmea fericirii de când cel de-al doilea băiețel al lor a venit de lume. Fosta asistentă TV a vorbit despre Carol, băiețelul lor care urmează să facă doi anișori, și despre cum l-a întâmpinat pe noul membru al familiei.

” Amândoi au aceleași nevoi, în același timp. Amândoi trebuie să pape în același timp, amândoi au nevoie să li se schimbe scutecele în același timp. Marius a preluat foarte mult din activitatea cu Carol, pentru care să știi că sunt geloasă. Mi-ar plăcea să le fac eu pe toate, el mă calmează, îmi spune că este doar o perioadă…îmi vine să plânf că nu le mai pot face eu pe toate cum le făceam cu Carol, dar în același timp să le fac și cu bebe”, a mărturisit Flavia despre cei doi băieței ai ei.

Cât despre cum l-a primit Carol pe bebeluș, cuplul a dezvăluit că baiețelul a fost încântat pe moment, însă și-a schimbat atitudinea cu timpul.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img