vineri, 29 martie, 2024

Florin Chilian, despre ura fata de Lorelai Mosnegutu: “Ce uratenii a ajuns sa scoata din noi emotia?”

Distribuie:

Publicat:

Florin Chilian a reactionat dupa ce a vazut valul de ura care s-a revarsat asupra micutei Lorelai Mosnegutu, cea care a castigat un show de talente.

“Zappam mecanic cand am dat peste interpretarea Lorelai Mosnegutu. Am ramas o secunda, doua…

Emotie. Fata asta chiar “trecea sticla” cum se spune in lumea artistica si emotiona. Nu stiu cine au fost ceilalti concurenti si nu am nicio indoiala ca au fost foarte buni dar ea, Lorelai Mosnegutu, a castigat. De ce atata ura?!

Nu vreau sa vorbesc despre uriasele eforturi facute de fata asta, despre vointa ori carecterul ei. Nici despre inima pe care o are, inima care a purtat-o prin viata pana la momentul castigarii finalei. Vreau sa va spun ca Lorelai Mosnegutu emotiona cantand.

De ce atata ura in fata emotiei?! Ce resorturi intunecate, ce uratenii a ajuns sa scoata din noi emotia?! Felicitari si bravo Lorelai Mosnegutu!

PS

Am vazut si colegi care au vorbit extrem de urat despre Lorelai Mosnegutu. Pacat dragilor, mare pacat.

Artist insemna emotie in primul rand si emotia este buna, umanizeaza pana si pietrele. Poate ca ati uitat asta ori poata ca luati in vartejul componistic copy/paste al PC-urilor nu ati stiut asta niciodata”, a scris Florin Chilian pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img