vineri, 19 aprilie, 2024

Florin Citu, avertisment INCENDIAR: PSD si ALDE pregatesc cea mai mare schema piramidala din ISTORIE

Distribuie:

Publicat:

Senatorul PNL, Florin Cîțu, susține că PSD și ALDE pregătesc cea mai mare schemă piramidală din istorie, iar pentru asta vor anihila Pilonul II de pensii. Cîțu consideră că banii de la acest fond vor fi dați companiilor de casă, iar românii vor rămâne cu buza umflată.

”Atentie!!! PSD+ALDE vor lua banii din Pilonul II si ii vor da companiilor de casa!

Cea mai mare schema piramidala din istorie. Disparitia fondurilor din Pilonul II este garantata.

Este evident pentru toata lumea ca NU a existat niciodata o problema cu modul in care aceste companii isi desfasurau activitatea. Nu era nevoie de cele 800 milioane euro contributie la capital .

Totul a fost doar un SANTAJ. Un SANTAJ PREMEDITAT de acest grup infrational, PSD+ALDE, care a actionat in nume personal folosindu-se de pozitiile in guvern.

PSD+ALDE au SANTAJAT adminstratorii Pilonului II pentru a obtine acces la cele peste 10 miliarde euro.

Planul PSD+ALDE este o golanie.

Astazu le spun administratorilor Pilonului II ca ei sunt gata, cat tupeu si cum se joaca cu banii si pe banii nostri, sa elimine conditia de capitalizare DACA si NUMAI DACA o parte importanta din banii economisiti in Pilonul II se vor duce in proiecte de infrastructura de tip PPP. Asta da TUPEU de borfas!

Nu “nationalizeaza” banii din PIlonul II si apoi ii investesc in proiecte falimentare. II pun pe adminsitratori sa faca asta. Dupa ce banii se evapora in aceste “investitii” evident vor inchide si administratorii de pensii private.

Situatia este foarte grava. Fiecare cetatean cu bani in Pilonul II trebuie sa fie foarte foarte ingrijorat. Daca se merge in aceasta directie, fondurile din Pilonul II vor disparea. Proiectele despre care vorbesc infractoriii de la PSD+ALDE sunt gauri negre. Banii investiti acolo vor DISPAREA.

Daca vrem sa avem acesti bani trebuie sa ACTIONAM IMEDIAT!

Trebuie sa le scriem, toti, administratorilor Pilonlui II sa nu faca acest pas. Riscul este evident iar veniturile inexistente in proiectele PSD+ALDE de tip PPP. Veniturile nu sunt nici macar pe hartie.

In aceste proiecte trebuie sa investeasca cei cu apetit pentru risc. Dar nu sunt proiecte in care sa fie investiti banii de pensii ai romanilor. Acest demers TREBUIE oprit!”, scrie Florin Cîțu.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img