vineri, 29 martie, 2024

Florin Iordache a EXPLODAT, dupa ce Eugen Nicolicea a fost urmarit si apostrofat de un protestatar: este la limita legii

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat,  în legătură cu protestarul care l-a apostrofat și urmărit în trafic, duminică, pe Eugen Nicolicea că aceste ieșiri sunt la limita legii și este inadmisibil „modul în care se jignește”.

 

„E un comportament normal? Dacă cineva are ceva de spus, eu zic să spună potrivit normelor legale. Vom analiza ca să vedem dacă legile sunt prea ușoare, în ideea că îți dă posibilitatea să ai un comportament anormal, pentru că până la urmă cine are ceva de spus se poate comporta totuși civizilat și fără astfel de ieșiri. Dacă cineva are ceva de comentat vis a vis de o atitudine politică a unui politician, are ocazia, atunci când sunt alegeri, să aibă o altă opțiune. Sau se poate, dacă consideră că a încălcat o lege respectivul, atunci se poate adresa organelor, dar modul în care se jignește și s-a depășit o anumită barieră cred că este inadmisibil”, a afirmat Florin Iordache, duminică pentru MEDIAFAX.

Social-democratul a adăugat că este nemulțumit „de ieșirile acestea la limita legii”.

”Până la urmă să vii să șicanezi un om pentru că are o altă atitudine sau o altă părere? Pot să înțeleg că cineva are o altă opinie, dar nu pot să înțeleg că depășește un cadru civilizat și normal”, a completat Iordache.

Protestatarul Marian Ceaușescu l-a abordat, duminică, pe deputatul PSD Eugen Nicolicea în fața unui imobil în București, în timp ce parlamentarul urca în mașină, după cum se vede în transmisia video de pe pagina de Facebook a protestatarului. Ulterior, acesta l-a urmărit în trafic pe social-democrat.

Nicolicea nu este primul oficial urmărit de către protestatarii #rezist. Anul trecut, președintele CCR Valer Dorneanu a fost urmărit și apostrofat până în fața blocului de protestatarii Cristian Dide şi Marian Ceauşescu. Ulterior, Mălin Bot și alți protestatari au mers acasă la Florin Iordache, unde i-au lipit afișe pe garaj.

În legătură cu protestatarii care au vandalizat, în noiembrie 2018, poarta garajului lui Florin Iordache, deputatul PSD a precizat, duminică pentru MEDIAFAX, că avocatul său a depus, în luna decembrie, o plângere penală la Parchetul General care își urmează cursul legal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img