vineri, 29 martie, 2024

Florin Piersic, din nou langa Anna Szeles. Ce gest a facut actorul pentru fosta sotie, la Gala TIFF. Fiul celor doi a fost de fata

Distribuie:

Publicat:

Gala TIFF se desfasoara la Cluj-Napoca in perioada 25 mai – 3 iunie. Florin Piersic si Anna Szeles nu putea lipsi de la un asemenea eveniment. Cei doi sunt divortati, dar au ramas in relatii bune. Au fost insotiti de fiul lor, Daniel.

Anna Szeles a primit premiul pentru intreaga cariera, iar Florin Piersic i l-a inmanat personal. La final, cei doi fosti soti s-au fotografiat alaturi de fiul lor. Asa cum se poate observa din imagini, toti sunt cu zambetul pe buze.

Filmul „Mostenitoarele”, desemnat castigator la Gala TIFF

Altfel, Filmul „Mostenitoarele” (Paraguay – 2018) a castigat, sambata seara, Trofeul Transilvania al TIFF in valoare de 15.000 de euro in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Teatrul National din Cluj-Napoca, pelicula fiind aleasa dintre cele 12 aflate in competite.

Premiul a fost inmanat regizorului Marcelo Martinessi de catre soprana Angela Gheorghiu.

„Vreau sa impart premiul cu toata echipa si producatorii, pentru ca, uneori, noi regizorii, stam pe platouri sapte saptamani si nu stim ce sa facem. Echipa e acolo sa te sustina, sa te ajute, sa mergi pe drumul pe care le-ai spus ca vei merge”, a spus regizorul din Paraguay.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img