joi, 28 martie, 2024

Florin Salam retinut pe aeroportul din New York dupa ce l-au prins cu 200.000 de dolari cash! Dosar penal pentru spalare de bani si terorism

Distribuie:

Publicat:

Situatia se complica pentru Florin Salam, dupa ce a fost retinut de vamesi pe aeroportul din New York. Dupa ce l-au prins cu 200.000 de dolari nedeclarati, autoritatile americane i-au deschis un dosar penal, pentru suspiciuni de crima organizata, spalare de bani si terorism.

Vamesii de pe aeroportul din New York nu au fost deloc convinsi de explicatia lui Salam, ca traditia la lautari este sa primeasca gramezi de bani cash. Cum avea 200.000 de dolari, autoritatile i-au confiscat jumatate din suma si i-au deschis si dosar penal.

Potrivit legislatiei americane, cei care nu pot justifica banii sunt incadrati automat la spalare de bani, crima organizata si terorism. Procurorii au fost chemati la aeroport pentru a prelua cazul lui Florin Salam.
Potrivit apropiatilor citati de cancan.ro, manelistul este hotarat sa faca din nou cat mai multi bani, prin orice mijloace, pentru ca s-ar fi reapucat de droguri.

De altfel, tocmai lacomia i-ar fi venit de hac lui Salam. Daca manelistul avea “prezenta de spirit” sa imparta uriasa suma de bani prin buzunarele tuturor membrilor formatiei, ar fi trecut de controale fluierand, pentru ca nimeni nu ar fi depasit limita maxima de 10.000 de dolari cash de persoana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img