sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Foloseste paracetamol pentru a curăța fierul de calcat ruginit. Trucuri geniale cu acest electrocasnic – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Curata fierul de calcat cu paracetamol! Folosim fierul de calcat uneori în fiecare zi și alteori doar când este necesar. Fie că calcăm des sau ocazional, în timp, talpa fierului poate rugini. Este enervant, deoarece îți poate deteriora hainele. Oricât de intensa este rugina, paracetamolul poate inspira un suflu nou fierului de călcat ruginit.

Sfat practic

Un fier de călcat vă poate deteriora ireversibil hainele. Oricât de scump este fierul tău, un strat de rugină se poate acumula în timp. Din fericire, achiziționarea unuia nou nu este necesară. Poți oferi fierului tău un aspect nou cu acest sfat la îndemână!

Fier ruginit

Partea ruginită a fierului poate fi curățată cu ușurință cu paracetamol. O femeie a încercat și a făcut fotografii înainte si după pentru a vedea rezultatul. Trebuie să recunoaștem că fierul arată cu totul nou!

Curata fierul de calcat cu paracetamol

Cu paracetamol, femeia a reușit să-și reconditioneze fierul. Ea a împărtășit fotografia pe grupul Facebook Extreme Couponing and Bargains UK. Mulți oameni au văzut acest sfat special și l-au împărtășit în masă pe rețelele de socializare, astfel încât sfaturile sale s-au transformat în virale.

Iată cum a făcut:

Din fericire, pe lângă fotografii, Laura a adăugat și pașii făcuți pentru a face fierul să pară nou. A pornit dispozitivul și a frecat două tablete de paracetamol pe partea ruginită folosind o penseta. Apoi a lăsat dispozitivul să se răcească. Cu o cârpă umedă a șters suprafața fierului. Simplu, nu-i așa?

Din moment ce fierul tău este ca nou din nou, îl poți folosi și pentru a efectua aceste 7 trucuri de geniu, nu?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img