joi, 28 martie, 2024

Folosiți sare pentru aceste 5 treburi casnice – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Sare pentru treburile casnice. Majoritatea oamenilor au întotdeauna o cantitate bună de sare în bucătăria lor. Dupa ce ai citit aceste sfaturi, iti vei mari stocul pentru că vei vedea cât de practica poate fi sarea! Puteți curăța totul cu ea și asta este o veste bună, deoarece este ieftina și mult mai naturala decât toate substanțele chimice pe care le puteți cumpăra de la supermarket. Sarea poate fi foarte utilă.

1. Vin roșu

Este întotdeauna distractiv să faci o petrecere, până când cineva varsa un pahar de vin roșu pe covorul alb. Din fericire, există un truc foarte ușor pentru a împiedica pata să rămână permanenta. Elimina vinul roșu cu atenție cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul. Nu freca! Apoi presarați sare pe toată suprafata. Continuați până când nu mai vedea vinul roșu. Lasă locul să se usuce. Vei vedea că sarea absoarbe vinul. Folosiți aspiratorul pentru a îndepărta totul, iar curatarea va fi completă.

2. Ou

Ai spart un ou din greșeală? Gălbenușul de ou poate fi greu de curățat datorită naturii sale lipicioase. Turnand sare veți face oul mai puțin lipicios și, prin urmare, mai ușor de curățat.

3. Sare pentru treburile casnice. Foc

Sperăm sincer că acest lucru nu vi se va întâmpla, dar se poate intampla sa ia foc grăsimea în timp ce gătiți. Acest tip de foc poate apărea atunci când ai ulei într-o tigaie. Aruncarea apei peste ulei nu este o idee bună, așa că trebuie sa aveti întotdeauna un capac pe aragaz în cazul unui foc de grăsime. Nu aveți capac în apropiere? Ia sare de masă. Turnați-o peste flăcări, în tigaie, până se stinge. Sarea va opri flăcările foarte repede!

4. Conductă înfundată

Ați scos vreodată o mulțime de păr dezgustător din conducta de la dus? Deci, aveți norocul că ați acționat la timp. Părul ar fi putut ajunge mai departe și să vă obstrucționeze conducta. Dacă se întâmplă acest lucru, există o soluție simplă. Pregătiți un amestec dintr-o cană de sodă de copt și un sfert de cană de sare. Turnați amestecul peste conducta de duș sau chiuveta. Apoi turnați o ceașcă de oțet alb. Va începe să facă spumă, care va dizolva grăsimea și părul și, în final, va elibera conducta.

5. Sare pentru treburile casnice. Furnicile

Urăști furnicile la fel de mult ca noi? Mai ales vara, când intra in casă. Dacă doriți să le împiedicați să intre, turnați linii de sare în locurile prin care de obicei furnicile intră, pentru a le ține departe.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru mai multe sfaturi practice despre sare:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img