joi, 28 martie, 2024

Formularul electronic pentru înscrierea în programul de granturi acordate sectorului agroalimentar va fi activ începând de joi

Distribuie:

Publicat:

Formularul electronic pentru înscrierea în programul de granturi pentru beneficiarii din sectorul agroalimentar va fi activ începând de joi, 26 mai, până marţi, 31 mai, informează Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului.

"Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului anunţă lansarea etapei de înscriere a măsurii "Granturi pentru capital de lucru acordate entităţilor din domeniul agroalimentar", din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanţa de urgenţă nr. 61 din 6 mai 2022, privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi şi granturi pentru capital de lucru entităţilor din domeniul agroalimentar cu finanţare din fonduri externe nerambursabile. În acest sens, MAT publică procedura de implementare a măsurii însoţită de anexe, în forma care a fost transmisă spre publicare către Monitorul Oficial, potrivit Agerpres.ro.

Formularul electronic de înscriere va fi activ pe link-ul: granturi.imm.gov.ro, începând de joi, 26 mai 2022, ora 10:00 şi va rămâne activ până marţi, 31 mai, ora 20:00", se arată în comunicatul MAT transmis marţi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, preînscrierea este disponibilă la acest moment, dar aplicanţii ar trebui ca, începând de miercuri, să realizeze demersurile premergătoare înscrierii.

Măsura "Granturi pentru capital de lucru acordate entităţilor din domeniul agroalimentar" are un buget de 250 de milioane de euro, este valabilă până la 30 iunie 2022 iar plăţile vor fi efectuate până la 31 decembrie 2023, a anunţat, recent, MAT.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img