joi, 28 martie, 2024

Fost concurent de la Mireasa, implicat într-un grav accident rutier. Mașina sa a fost făcută praf

Distribuie:

Publicat:

Un fost concurent de la Mireasa a fost implicat într-un grav accident rutier, însă din fericire a reușit să scape teafăr, dar mașina lui s-a făcut praf în impactul puternic. Acum el a revenit pe rețelele de socializare, după câteva zile de cumpăna vieții sale. 

Robert Buzescu, fostul concurent de la Mireasa, sezonul 5, a fost implicat într-un teribil accident rutier la scurt timp după ce a plecat din București.

Fostul concurent de la Mireasă a fost implicat într-un grav accident rutier

Mașina acestuia s-a făcut praf în impactul pe care Robert Buzescu l-a avut, dar fostul concurent a reușit să scape teafăr și cu doar câteva râni, astfel că a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca, acolo unde medicii i-au acordat îngrijiri medicale la scurt timp după impact.

Pe rețelele de socializare au apărut și imagini de la locul accidentului, acolo unde fostul iubit al Larisei a fost la un pas de moarte. Se poate observa că din autoturism nu a mai rămas nimic în urma impactului. Timp de câteva zile, Robert nu a mai apărut pe rețelele de socializare, dar astăzi a revenit cu o nouă postare.

Fostul concurent a ținut să mulțumească pentru toate mesajele pe care le-a primit în aceste zile pe rețelele de socializare după ce s-a aflat de teribilul accident, iar acesta a publicat și o imagine din București.

Ce a publicat Robert pe rețelele de socializare după impact

În weekend, Robert alături de Alina și Cosmin de la Mireasă au ieșit în club, acolo unde s-au distrat de minune și unde fostul concurent implicat în incident a mai uitat de ceea ce s-a întâmplat și s-a bucurat că Dumnezeu i-a mai oferit o șansă la viață, căci ar fi putut să nu supraviețuiască, la felul în care arată mașina distrusă.

Din fotografia postată din camera de hotel se observă că Robert Buzescu nu are răni pe corp sau pe chip, semn că acestea s-au vindecat destul de rapid și au fost minore. Cu siguranță tânărul a trăit o sperietură groznică și nu va trece prea ușor peste acest accident grav!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img