joi, 25 aprilie, 2024

Fosta iubita a lui Gheorghe Turda sufera dupa despartire: «Nu castig decat 2.000 de lei pe luna»

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Voicu, fosta iubita a lui Gheorghe Turda, resimte din plin despartirea de solistul de muzica populara. Cei doi si-au spus “adio” la mijlocul lunii ianuarie, si-au aruncat vorbe grele, insa iata ca acum tanara are puterea sa recunoasca faptul ca o duce greu fara iubitul celebru si bogat, care a promovat-o in spectacole: “Nu m-am ridicat inca in picioare, inca sunt in genunchi”.

Gheorghe Turda (70 de ani) si Nicoleta Voicu (47 de ani) s-au despartit la mijlocul lunii ianuarie, dupa un an de relatie, iar ceea ce a urmat parea desprins dintr-o telenovela. Fosta iubita a lui Gheorghe Turda i-a reprosat acestuia lipsa de atentie, iar solistul i-a strigat Nicoletei ca este cumplit de geloasa. „Da, m-am despartit de Nicoleta. Si-a luat lucrurile si s-a mutat in apartamentul ei. Mai are cateva lucrusoare pe aici. Exclud varianta unei impacari pentru ca nu se poate trai cu ea. Era foarte geloasa, imi urmarea telefonul si cand eram la baie, imi raspundea la apeluri. Ma sunau colegi de breasla, trebuia sa le raspund, dar ea imi reprosa ca stau prea mult la telefon. Partea proasta e ca mi-a stricat niste relatii importante. Ce sa zic, eu nu o intrebam pe ea cine o suna, de ce doarme cu telefonul sub perna sau de ce il ia si la toaleta”, ne declarat Gheorghe Turda imediat dupa ruptura.

Dar iata ca timpul a facut-o pe Nicoleta sa realizeze ca ii era mult mai bine in relatia cu celebrul artist, care a ajutat-o in cariera cat de mult a putut. A luat-o cu el in spectacole, la emisiuni TV, i-a dat sfaturi despre cum trebuie sa se prezinte pe scena, practic i-a fost si iubit, si sfatuitor. Contactata de Click!, fosta iubita a lui Gheorghe Turda ne-a recunoscut ca nu o duce deloc bine. “Nu m-am ridicat inca in picioare, inca sunt in genunchi. Situatia financiara nu este deloc buna. Nu am momentan proiecte. Nu reusesc sa castig momentan decat 2.000 de lei pe luna, bani cu care imi platesc rata la casa si facturile”, ne-a declarat tanara solista.

Ce spune Gheorghe Turda despre situatia financiara a fostei iubite

L-am contactat si pe Gheorghe Turda pentru a afla daca e impresionat de problemele prin care trece fosta lui iubita, insa artistul pare de neclintit. “Nu m[ intereseaza pe mine despre problemele ei financiare. Eu sunt bine mersi si imi vad de spectacole. Acum ma aflu in Italia”, ne-a spus solistul de folclor. Dupa separare, el ne-a spus ca nu vrea sa mai auda deloc de Nicoleta, suparat ca aceasta i-a scos ochii ca a avut grija de el cat timp a fost bolnav de cancer la piele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img