vineri, 29 martie, 2024

Fosta iubita a lui Marius Elisei face dezvaluiri bomba! Cum a ajuns acesta sa se insoare cu Oana Roman: „Ideea lui era sa intre in lumea showbiz-ului”

Distribuie:

Publicat:

Florentina Gheorghe, fosta lui Marius Elisei, spune că acesta nu a avut sentimente reale pentru Oana Roman, ci voia doar faimă.

Oana Roman și Mariu Elisei au divorțat în urmă cu câteva luni, după ce au fost căsătoriți mai mulți ani de zile, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță, Isabela.

Au mai fost probleme în mariaj, însă atunci au reușit să-și găsească puterea și să treacă peste orice obstacol. De data aceasta a fost total diferit. Cei doi s-au văzut în fața notarului pentru a semnat actele de divorț. 

Fosta iubită a lui Marius Elisei, Florentina Gheorghe, cea pe care acesta a părăsit-o pentru a fi cu Oana Roman, rupe tăcerea. Tânăra este de părere că mariajul fostului ei iubit cu fiica lui Petre Roman a fost doar un paravan, iar, de fapt, el își dorea să intre în lumea showbiz-ului și să devină cunoscut.

Mai mult, aceasta povestea că Marius Elisei nu avea deloc bani, iar o eventuală relație cu Oana Roman, o vedetă cunoscută din lumea mondenă, l-ar fi ajutat. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img