joi, 25 aprilie, 2024

Fosta soție a lui Liviu Guță s-a recăsătorit, după un an de la divorț. Cine este soțul ei

Distribuie:

Publicat:

Fosta soție a lui Liviu Guță s-a recăsătorit la un an după divorț. Bruneta este din nou fericită și spune că și-a găsit liniștea în brațele noului său partener. După un divorț răsunător, iată că a răsărit soarele pe strada Roxanei, fosta soție a lui Liviu Guță.

Fosta soție a lui Liviu Guță s-a recăsătorit

Într-un interviu pentru Click!, fosta soție a lui Liviu Guță a dezvăluit cele mai noi schimbări din viața ei. După un divorț cu scandal și multe acuzații, lucrurile s-au așezat atât pentru Roxana, cât și pentru artist. Acum bruneta iubește din nou și mai mult decât atât, s-a căsătorit cu partenerul ei. Pe bărbatul care îi este alături acum îl știe de 15 ani, pentru că au fost vecini de cartier. Bruneta și-a găsit liniștea și este din nou fericită.

Roxana spune că Liviu i-a urat casă de piatră și i-a transmis, prin sora ei, că se bucură pentru ea.

„Sunt foarte bine acum. Am reușit să îl uit pe Liviu. Am mai vorbit cu el, dar nu pentru a ne împăcă. Avea câteva lucruri la mine pe care trebuia să le ia. Cred în continuare în iubire! M-am căsătorit acum trei săptămâni, am fost mireasă. După ce m-am măritat, Liviu mi-a urat casă de piatră și mi-a spus că se bucura pentru mine. Toate aceste lucrurile i le-a transmis surorii mele și cumnatului la o nuntă. Pe soțul meu îl cunosc de 15 ani. Am copilărit în același cartier”, a declarat Roxana Negrea, pentru Click!.

Motivul divorțului dintre Roxana și Liviu Guță

Roxana și Liviu Guță au divorțat după doar un an și trei luni. Cei doi s-au despărțit la notar, iar la acea vreme Liviu a dezvăluit motivele care au dus la separarea de partenera sa de viață. Potrivit spuselor sale, totul s-a stricat din cauza faptului că cei doi fac parte din lumi diferite.

„Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Certuri și jigniri, asta nu se numește relație!”, declara solistul, în exclusivitate, pentru Click!.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img