joi, 28 martie, 2024

Fosta sotie a lui Florin Piersic a facut dezvaluiri despre viata cu marele actor. “Noi n-am locuit impreuna ca sotii, ci ca amantii”

Distribuie:

Publicat:

Fosta sotie a lui Florin Piersic a facut dezvaluiri despre viata cu marele actor. "Noi n-am locuit impreuna ca sotii, ci ca amantii" Anna Szeles, fosta sotie a lui Florin Piersic a vorbit despre viata ei alaturi de marele actor si a facut dezvaluiri despr

Actrita Anna Szeles si Florin Piersic au fost casatoriti si au impreuna un baiat, Daniel Piersic. Casnicia celor doi a fost una foarte ciudata, dupa cum a dezvaluit chiar Anna Szeles. Stabilita de foarte multi ani in Ungaria, actrita a fost recent in Romania, ocazie cu care a acordat un interviu unei reviste, impreuna cu fiul ei si al marelui actor.

Anna Szeles a povestit cum s-a cunoscut cu Florin Piersic, dar si despre cum a fost casnicia lor.

„La filmul Varsta Dragostei, l-am cunoscut pe Florin Piersic. La probele pentru filmari, de fapt. El n-a jucat pana la urma. Nu a luat rolul, ci un alt actor. Dar atunci nu ne-am bagat in seama. Au trecut cativa ani pana ce am filmat impreuna de-adevaratelea. Apoi, dupa ce ne-am casatorit, casnicia noastra a fost foarte ciudata: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la Bucuresti. Noi n-am locuit impreuna ca sotii, ci ca amantii. Venea din cand in cand. De altfel, nici nu m-a chemat la Bucuresti. Glumesc! M-a chemat. Si el, si parintii lui. Dar eu n-am vrut sa las teatrul de aici. Si nu uit niciodata ca Radu Beligan mi-a spus: Esti o fata desteapta. Pentru ca aici jucam roluri principale. Iar in Bucuresti, trebuie sa fiu sincera, n-as fi avut aceleasi roluri ca aici, fiindca se simte accentul meu maghiar…”, a declarat Anna Szeles, potrivit libertatea.ro.

Actrita a vorbit si despre prima venire in Romania, dupa ce plecase in Ungaria cu fiul ei.

„Daniel si cu mine coboram din avion. Iar Florin ne astepta, dar nu-i dadeau drumul sa vina spre noi. Si nici pe noi nu ne-au lasat sa intram in aeroport. Si atunci el a strigat spre noi: Ai dat vreun interviu in Ungaria? S-a intamplat ceva? Ai spus ceva de regimul politic? Zic: Nu, decat ca m-ai inselat!”, a spus ea.

Si Daniel, baiatul lui Florin Piersic si al Annei Szeles, a vorbit despre parintii lui.

“Cand au divortat si a venit Revolutia, eu aveam 10 ani. Pentru mine, atunci, plecarea din Romania cu mama mea n-a fost usoara…
Asa ca, pentru mine, trecerea intr-o tara straina nu a fost facila si m-am adaptat mai greu. La varsta aceea, pentru mine, Romania insemna ca eram mandru de mama si de tata… In Ungaria a fost greu cand ne-am mutat cu totul. Pana la urma, insa, m-am adaptat. A contat faptul ca parintii mei au ramas intr-o relatie de prietenie foarte buna. Asa ca ma intorceaum des in Romania”, a afirmat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img