marți, 23 aprilie, 2024

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a terminat de construit ”palatul” de la Timisoara

Distribuie:

Publicat:

Diana Simion s-a retras in orasul ei natal, impreuna cu cei doi copii, dupa divortul de Razvan Simion, dar nu a stat deloc degeaba. Ea a construit de la zero o vila imensa in care urmeaza sa se mute in curand.

In urma cu ceva timp, Diana Simion a inceput sa-si contruiasca o casa la Timisoara, lucrurile durand destul de mult. Acum, in sfarsit, fosta sotie a preznetatorului Razvan Simion are motive de bucurie. Vila este gata si arata colosal.

”Bravo Diana! Ai realizat inca un lucru minunat, pe langa cei doi copii minunati, Tudor si Ianca!”, a felicitat-o o prietena dupa ce a vazut pozele cu vila.

In urma cu fix trei ani Razvan Simion si-a facut bagajul si a parasit caminul conjugal pentru a incepe o viata noua alaturi de Lidia Buble. Desi parea ca atunci a inceput idila, lucrurile trenau deja de jumatate de an. Apropiati ai familiei au dezvaluit faptul ca aventura matinalului s-a consumat timp de sase luni in paralel cu mariajul, care nu parea deloc in impas, asa cum s-a speculat, fiind presarat cu nenumarate vacante in doi si in patru, cu Diana si copiii. Interactiunea dintre Lidia si Razvan s-a produs fix pe 25 septembrie 2014, iar cea care a facut primul pas ar fi fost cantareata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img