joi, 28 martie, 2024

Fotbalul are viitor la Negresti-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Florin Mardare a pus bazele proiectului Sport Club Unirea Negresti. In prezent, noul club are o singura grupa inscrisa in Campionatul Judetean, Under 13, unde ocupa locul 7, dupa prima parte a competitiei.

”Din campionatul viitor, ne-am propus sa activam cu doua grupe, la juniori C si D. Intentionam ca in urmatorii patru ani sa avem echipe la fiecare categorie de varsta. Mizam pe cel putin sase grupe de juniori. Visul meu e sa dezvoltam in localitate un centru de copii si juniori”, a spus Florin Mardare, presedintele Unirea Negresti.

Grupa Under 13, este pregatita de profesorul Andrei Popa, licentiat C UEFA, iar o a doua grupa, neinclusa in competitie, este coordonata de Florin Mardare, care detine licenta B UEFA. In prezent sunt 31 de copii legitimati.

In club a mai fost cooptat profesorul Florin Munteanu, licentiat B UEFA, care se va ocupa de grupa 2006-2007.

Florin Mardare, initiatorul proiectului, a inceput sa joace fotbal de la varsta de 12 ani, la Unirea Negresti, debutand la echipa mare la varsta de 17 ani. El a evoluat in ligile secunda si a treia la Marvas 91 Vaslui, ASA Campulung Moldovenesc, Constructorul Iasi (divizia B), FC Onesti, cu care a promvat in divizia B, Rafinaria Darmanesti, Cetate Targu Neamt (div.B).

A mai fost arbitru de liga a treia in perioada 1998-2001, fiind absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img