vineri, 26 aprilie, 2024

Fotbalul husean, premiat pe podiumul de la Baza FRF Buftea – FOTO

Distribuie:

Publicat:

PERFORMANTA: Nu mai este nicio surpriza faptul ca munca celor de la Clubul Sportiv A.S. Husana incepe sa prinda roade. Acestia incep sa-si treaca in palmares victorii si cupe, fiind vorba despre jucatori de perspectiva pentru fotbalul romanesc.

In weekend-ul ce tocmai a trecut, la Baza FRF Buftea s-a desfasurat un turneul national de fotbal numit “Cupa Juniorului”. Tinerii de la Asociatia Sportiva Husana Husi (A.S. Husana) au reusit sa obtina locul 3 – medalie de bronz -, iar Octavian NICOLAU, un junior al clubului husean, a reusit performanta de a obtine titlul de “Cel mai bun jucator al turneului”.

“Suntem mandri de toti copiii nostri! Le multumim celor care ne sprijina sa ne desfasuram activitatea si sa reimprospatam fotbalul in orasul nostru. A.S. Husana a aratat ca, doar prin munca si devotament, poti sa reusesti. Il felicitam pe juniorul Octav Nicolau si pe toti copiii nostri pentru munca depusa si, bineinteles, pe antrenorii clubului, care au grija de tineri. Acest weekend a fost unul plin de satisfactie si bucurie”, ne-au declarat reprezentantii clubului husean.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img