vineri, 29 martie, 2024

FOTO INEDIT: Klaus Iohannis a ajuns din nou VIRAL pe internet

Distribuie:

Publicat:

Klaus Iohannis a ajuns iarasi in centrul atentiei. Imaginile facute sambata de un fotograf, care il surprind pe seful statului roman intr-o ipostaza inedita in timpul liber, au devenit virale.

Seful statului si-a acordat, sambata, timp pentru a-si antrena muschii, fiind cunoscut faptul ca tine mult la conditia sa fizica. Klaus Iohannis a profitat de weekend-ul pe care il petrece acasa, la Sibiu. E stiut faptul ca e un impatimit al plimbarilor cu bicicleta, astfel ca sambata a pedalat pe drumul dintre Rasinari si Paltinis, 21 de kilometri / sens.  

Iohannis a iesit la o tura cu bicicleta pe drumul ce leaga Sibiul de statiunea aflata aproape 1.900 de metri altitudine si a fost extem de incantat de plimbare si de privelistea exceptionala pe care o ofera muntii Cindrelului, scriu jurnalistii de la Ora de Sibiu, cei care l-au fotografiat, in exclusivitate pe seful statului calare pe doua roti, imbracat in bermude si tricou polo alb.

Pe tot traseul parcurs, seful statului a salutat toti turistii ce se aflau in zona la ora respectiva. (Sursa foto: Florin Tintea / Ora de Sibiu)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img