marți, 23 aprilie, 2024

Fotografia unui barbat, care tine un pahar de bere in mana in timp ce fuge din calea teroristilor din Londra, a devenit VIRALA pe Internet

Distribuie:

Publicat:

Gestul unui barbat din timpul atacului terorist din Londra a devenit viral pe Internet, starnind reactii pe Twitter.

O fotografie cu un barbat, care tine un pahar de bere in mana in timp fuge alaturi de mai multe persoane din calea teroristilor care au comis atacul de sambata, sambata seara, din zona London Brigde, a devenit simbolica pentru lupta antiterorista si rezistenta londonezilor sub asaltul acestor evenimente tragice.

In respectiva imagine se poate vedea cum un barbat din sirul de persoane care se fereau din calea teroristilor, fuge tinand un pahar plin cu bere. Barbatul a reusit sa fuga pe drum tinand strans in mana paharul cu bere fara a varsa nicio picatura.

Fotografia a fost distribuita si pe Twitter, intr-un cont special numit •LyntonSpins unde apare si textul: ‘Oamenii fug din calea unui atac terorist ca londonezii’ . #LoveLondon #LondonBridge’.

Un alt utilizator de Twitter a comentat ca gestul barbatului cu pricina este firesc, avand in vedere cat de scumpa este bautura in Londra, pentru ca nici teroristii nu ii pot intrerupe pe londonezi sa se bucure de o bere buna.

Sapte persoane au fost ucise si 48 au fost ranite in atacurile comise sambata seara in centrul Londrei, in afara de cei trei presupusi autori impuscati mortal de agentii serviciilor de securitate. Unii dintre raniti sunt in stare critica. Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img