joi, 25 aprilie, 2024

Fratele lui Tzancă Uraganu, primele declarații, după ce a ajuns în spital. Ce probleme de sănătate are Miraj Tzunami

Distribuie:

Publicat:

Fratele lui Tzancă Uraganu a ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Fundeni, din București, asta după ce i s-a făcut rău. Ei bine, Miraj Tzunami a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre starea lui de sănătate. Ce probeleme de sănătate are artistul.

În exclusivitate pentru Antena Stars, fratele lui Tzancă Uraganu a făcut primele declarații despre starea lui de sănătate, asta după ce a ajuns la Spitalul Fundeni, din București. Iată ce probleme de sănătate are Miraj Tzunami!

Primele declarații ale fratelui lui Tzancă Uraganu, după ce a ajuns în spital

Miraj Tzunami a mărturisit că a ajuns în spital, însă nu din cauza unor probleme grave de sănătate, ci doar din cauza oboselii. El spune că nu are de ce să-și facă lumea griji, deoarece el e bine.

„Sunt la spital, dar nu cum scrie în presă, că știu că se exagerează. Am avut o oboseală cronică de la cât pierd și eu nopți, de 15 ani, vă dați seama. De când cânt eu, de când eram copil. Și, într-un final, am o problemă de la oboseală, o oboseală cronică, să zic mai exact. Dar nicidecum că am altceva, Doamne ferește, sau cine știe ce gândește lumea. Să stea lumea liniștită, să ledea Dumnezeu sănătate”, a declarat cântărețul.

De asemenea, fratele lui Tzancă Uraganu a dezvăluit faptul că s-a simțit rău și nu a venit salvarea după el, ci a mers el cu mașina personală la spital.

„Nu am ajuns de urgență la spital. M-am simțit un pic cam rău, așa, nu am chemat salvarea, nu am chemat nimic. M-am dus cu mașina mea personală, cu șoferul. Trebuiau să-mi facă niște investigații, m-au internat pentru oboseala aceasta cronică și mi-au luat analize, mi-au spus că analizele mi-au ieșit bine și în curând voi reveni pe scenă”, a adăugat el.

Cât va sta Miraj Tzunami internat în spital

Miraj Tzunami a declarat că va mai sta câteva zile în spital, sub monitorizare, însă nu știe exact câte zile. Artistul va avea mare grijă de sănătatea lui de acum.

„Mi-au spus că voi mai sta câteva zile internat în spital, în jur de trei, patru, cinci zile. Acum depinde de doctori, că au și ei pacienți. O să fac foarte multe schimbări în viața mea, vă dați seama că suntem și noi tineri acum și dacă nu ne păstrăm acum, de tineri, trebuie să ne păstrăm și la bătrânețe, ca idee”, a spus fratele lui Tzancă Uraganu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img