vineri, 19 aprilie, 2024

Fratele Madalinei Manole: „ Daca as fi lasat sa imi vad nepotul i-as spune doar cuvinte frumoase „

Distribuie:

Publicat:

Au trecut 11 ani de la dispariția Mădălinei Manole iar fratele ei încă nu își găsește liniștea. Acesta s-ar dori să își cunoască și strângă în brațe nepotul. După decesul ambilor părinți, cea mai mare durere a acestuia este că nu și-a mai văzut nepotul de la moartea artistei. În exclusivitate la Exclusiv VIP, la Prima TV, Marian Manole a povestit despre cum arată viața după decesul Mădălinei. „Multă durere am în suflet, tristețe, mâhnire, puțină furie, poate! Nu mai am lacrimi, în 11 ani au secat. Mama s-a dus acum 4 ani, tata, anul trecut. Au plecat cu durerea asta în suflet că, pe lângă dispariția fiicei lor, nu au avut ocazia să își cunoască nepotul. Dacă aș avea șansa să îl văd nu i-aș spune absolut nimic urat, i-aș spune că sunt unchiul lui, că îl iubesc, că mă bucur că îl întâlnesc. I-aș spune lucruri frumoase”, i-a mărturisit Marian Manole lui Cristi Brancu.

Unchiul fiului Mădălinei Manole așteaptă un semn de la cumnatul lui pentru a îngropa securea războiului. „Eu am așteptat momentul asta timp de 11 ani, așteptam să facă sufletul pereche de la Otopeni primul pas. Dacă el ar fi făcut primul pas, ar fi adus copilul să îl vedem, să își vadă și fiul meu vărul. Nu știu dacă se va întâmplă asta vreodată, este drumul pe care a apucat și pe care îl ține drept. Când se va face mare va venit vremea  întrebărilor. Depinde ce i se bagă în cap, cum i se spală creierul, copilul asta nu a luat contact cu familia maternă. El a fost crescut la Botoșani de familia lui paternă. Va face 18 ani, va fi major, va ști să discearnă.”

La Exclusiv VIP, fratele celebrei artiste a spus ce ar face dacă ar putea da timpul înapoi. „Dacă aș da timpul înapoi, probabil nu aș fi lăsat-o singură în această dată, acum 11 ani. Dacă aș da cu mulți ani înapoi, poate aș fi vrut să rămână Anca Magdalena Manole. A fost singură în noaptea aceea. A fost cu cei care erau în casă, poate că cineva din familie ar fi fost acolo era în viață acum.”

Declarația completă a lui Marian Manole poate fi accesată aici:

https://www.youtube.com/watch?v=yy6UF_JYqQ0

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img