vineri, 19 aprilie, 2024

Fratele Madalinei Manole: „Nu mi-am vazut nepotelul de cand a murit sora mea!”. Ce spune despre Petru Mircea

Distribuie:

Publicat:

Fratele regretatei Madalinei Manole, Marian (50 de ani), tanjeste dupa afectiunea nepotelului sau, Petru Jr. (9 ani), pe care nu l-a vazut de cand sora lui a murit (14 iulie 2010). Marian Manole spune ca de vina pentru aceasta situatie ar fi cumnatul. Acum 9 ani, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani, artista a fost gasita moarta in vila ei din Otopeni, ancheta stabilind ca ea s-a sinucis.

Razboiul din familia Madalinei Manole nu se opreste nici la noua ani de la moartea cantaretei! Fratele regretatei artiste lanseaza noi acuzatii dure la adresa cumnatului Petru Mircea (50 de ani), cu care sora lui are un baietel de noua ani.

Fratele Madalinei Manole: „Crunt destin, nu-i doresc nimanui acest lucru”

Barbatul a declarat pentru Click! ca nu si-a vazut nepotelul de noua ani, in ciuda eforturilor facute atat de el, cat si de familia lui. „Ultima data cand am vorbit cu el la telefon, anul trecut, urla si ma ameninta. Nu mi-am vazut nepotelul de cand l-a nascut mama lui, doar in poze trimise de fani il vad. «Monstrul» nu m-a lasat sa-mi vad nepotelul de cand a murit Madalina. Am fost cu parintii mei de nenumarate ori la poarta la el, la casa din Otopeni si nu am fost lasati sa il vedem. Am incercat sa vorbesc prin telefon amiabil, sa rezolvam cumva problema, dar au fost doar tipete, urlete, jigniri si amenintari. Nemernicul asta ne-a distrus familia. Mi-a omorat sora, mama este in groapa, bagata de durere si de boli. Tata a imbatranit in noua ani foarte mult. Am imbatranit prea repede cu totii dupa toate necazurile. Crunt destin, nu-i doresc nimanui acest lucru!”, a declarat Marian Manole pentru Click.ro. De cealalta parte, Petru Mircea refuza sa comenteze subiectul.

Tatal Madalinei Manole traieste doar cu ajutorul medicamentelor

De cand a ramas fara fata si apoi fara sotie, Ion Manole (76 de ani), tatal regretatei cantarete, se usuca pe picoare de dor, boala si suferinta. „Tata este cu batranetele si cu bolile lui, insa se simte binisor. Ia foarte multe medicamente care il ajuta sa se simta bine. Pe mama o pomeneste aproape zilnic, este un lucru normal. Plange dupa ea si merge la cimitir la mormantul ei. Vorbim despre diverse lucruri si incerc sa ii fiu alaturi tot timpul”, a conchis, pentru Click.ro, fratele Madalinei Manole.

Petru Mircea isi creste singur copilul

Sarcina cresterii lui Petru junior, care n-avea nici un an cand mama lui a murit, i-a revenit sotului Madalinei Manole. Petru Mircea nu si-a refacut oficial viata, desi a fost vazut recent in compania unei doamne care parea foarte apropiata de fiul lui. In schimb, s-a razboit inca de la inceput cu parintii Madalinei, carora nu le-a permis sa-si vada nepotul. Ei s-au luptat mai bine de trei ani in tribunale si au obtinut dreptul de vizitare, insa nu au putut pune decizia in practica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img