vineri, 29 martie, 2024

Fratii Gheorghiu au patruns intr-o garsoniera din Husi si au injunghiat mortal un barbat – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 Un barbat in vârsta de 29 de ani, și-a pierdut viața noaptea trecuta in sala de operație a Spitalului Municipal “Dimitrie Castroian” Husi . Conform informatiilor oferite de sotia celui decedat, Valentin, unul din fratii Gheorghiu ar fi patruns in locuinta pe geamul ingust de la baie dupa care i-a aruncat un scaun afara lui Marcel pentru a urca si el pe geam pentru a intra in garsoniera. Femeia, mama a unui copil de 4 ani, si-a alertat sotul ca cineva a patruns in locuinta. Atunci barbatul a dat nas in nas cu cei doi,iar Marcel l-ar fi injunghiat pe Nicusor in zona abdomenului.

Tânărul înjunghiat a fost preluat de un echipaj și transportat imediat la unitatea medicala huseana, aflându-se in șoc hemoragic, prezentând multiple plăgi prin înjunghiere in zona abdomenului dar și a membrelor superioare. Fiind in stare critica, acesta a fost direct băgat in sala de operație. Din pacate, efortul medicilor a fost in zadar, aceștia fiind nevoiți sa constate decesul .

Ambii fratii sunt acum retinuti de politie si cel mai sigur vor primi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile . Cei doi erau însoțiți și de o persoana de sex feminin

Tanarul decedat era cunoscut de vecini ca fiind un om cuminte,ba mai mult, acesta avea doar cateva zile de cand se intorsese din strainatate unde lucra . Este tata a unui copil de 4 ani si urma ca luna viitoare sa se si insoare . Acum in urma sa a ramas o femeie indurerata cat si un copil orfan care va fi nevoit sa creasca fara parintele sau biologic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img