joi, 28 martie, 2024

Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu a venit cu o nouă înțepătură la adresa lui

Distribuie:

Publicat:

Claudia Pătrășcanu a venit cu o nouă înțepătură pentru Gabi Bădălău și familia sa, astfel că la scurt timp după ce a dat de înțeles tuturor că ei doi s-ar fi despărțit din cauza părinților lui, fiul de milionar a venit cu prima reacție. Iată ce spune actualul iubit al Biancăi Drăgușanu despre declarațiile făcute de încă soția lui din acte!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în plin proces de divorț de mai bine de doi ani. Ei bine, deși amândoi declară că abia așteaptă să s termine totul, se pare că replicile dure și înțepăturile continuă să apară.

Gabi Bădălău, prima reacție după noua înțepătură a Claudiei Pătrășcanu

Azi, dis-de-dimineață, Claudia Pătrășcanu a postat un mesaj dur, cât și un clip video, prin care dă de înțeles că relația proastă dintre socrii și noră poate duce la despărțirea lor, ba mai mult decât atât și la distrugerea propriilor copii.

Ei bine, lucrurile nu s-au terminat aici fiindcă Claudia Pătrășcanu a intrat și în direct la Antena Stars unde a dezvăluit că o relație poate fi distrusă foarte ușor de părinții care își urăresc nora, dând de înțeles că și povestea ei de viață este asemănătore.

Cu ce replică a venit încă soțul ei

Bineînțeles, lucrurile nu au rămas așa și marea majoritatea a oamenilor au dorit să afle și părerea lui Gabi Bădălău. Fiul de milionar a fost însă reticent și deloc încântat când a venit vorba de încă soția lui, asfel că, contactat de Antena Stars, a venit cu o replică neașteptată.

Nu, nu a dorit să vorbească despre subiectul abordat de Claudia Pătrășcanu despre el, familia lui și motivul pentru care au ajuns să se despartă, explicând că nu-i pasă de ea și de nimic din ceea ce spune sau postează.

"Nu mă interesează. Nici măcar nu am curiozitatea să citesc sau să ascult ce a zis Claudia. Pur și simplu nu mă interesează ce postează ea.", a fost prima reacție a lui Gabi Bădălău la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img