joi, 28 martie, 2024

Gabriel Mutu, PROVOCARE pentru Gabriela Firea, dupa BATAIA din sedinta Consilului General

Distribuie:

Publicat:

Mesaj șoc transmis de primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu,  pe Facebook. După bătaia de vineri, din ședința Consiliului General, Mutu susține că este dispus să stea față în față cu primarul Capitalei Gabriela Firea, care, după scandal, lansa un apel public către Liviu Dragnea, liderul PSD, să își ia bătăușii din ședință, făcând referire directă la Mutu.

„În calitate de primar al Sectorului 6, alături de colegii edili ai celorlalte sectoare, sunt dispus să mă întâlnesc într-o dezbatere cu doamna primar general, Gabriela Firea. Nu este cazul să mutăm discuția despre buget pe plan politic și al răfuielilor gratuite, ci să o păstrăm în zona administrativă. În contextul în care anul acesta de la Bugetul de stat ne sunt alocate fonduri suplimentare de 1,1 miliarde de lei, noi, reprezentanții bucureștenilor, ne dorim discuții aplicate, în favoarea directă a comunităților administrate. Fondurile din impozitul pe venit, cele 1,1 miliarde de lei suplimentare, asigură o dezvoltare unitară a sectoarelor și aceste dezbateri trebuie să fie cele de care să fie interesată doamna primar general, nu răfuielile personale”, a scris pe Facebook primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Șii primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anunțat, pe Facebook, că îl invită pe președintele PSD Liviu Dragnea la o dezbatere publică, "cu cifrele pe față".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img