vineri, 29 martie, 2024

Gabriel Oprea, anunt important despre UNPR, in ultima zi din an. Mesajul fostului ministru pentru 2019

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru Gabriel Oprea, fondatorul UNPR, anunţă în ultima zi din 2018 că partidul a ajuns la 150.000 de membri, revenind în forţă pe scena politică, după o perioadă în care a fost la un pas de dispariţie. Gabriel Oprea transmite şi un mesaj pentru 2019, inclusiv o invitaţie adresată în special rezerviştilor, de a se alătura proiectului său politic.

"Dragi prieteni,

Se incheie anul in care s-au implinit 100 de ani de Romania. Centenarul trebuie sa fie, pentru fiecare dintre noi, o lectie, poate cea mai importanta lectie.

Este lectia unitatii, a credintei nestramutate ca Romania are viitor, a recunostintei fata de eroii care ne-au lasat mostenire nu doar o tara, ci PATRIA! Pe care trebuie si putem sa o aparam si sa o facem infloritoare si puternica! Centenarul ne-a invatat ca doi romani inseamna infinit mai mult decat unul singur si ca impreuna putem fi un tot, o voce si o inima.

Noi, UNPR, am sarbatorit Centenarul si am slavit eroii neamului intr-o ceremonie desfasurata la Monumentul Eroilor Militari cazuti la datorie in teatrele de operatii si pe teritoriul national.

Dar Centenarul inseamna pentru noi si revenirea in lupta a acestei frumoase familii a UNPR, pe care am cladit-o impreuna, din 2010. Le multumesc zecilor de mii de colegi in a caror inima vulturul UNPR a continuat sa existe si intr-o perioada grea pentru noi si care au revenit in partid. Astazi UNPR numara peste 150.000 de membri. Ii asteptam alaturi de noi pe toti romanii patrioti si in primul rand pe rezervistii din aparare si interne, carora le-am fost concret alaturi de-a lungul timpului si pentru care vom lupta in continuare, sa fie respectati si protejati.

Tuturor colegilor din UNPR le doresc succes in activitate, le multumesc pentru ca au ramas de neclintit langa mine si ii asigur ca impreuna vom reusi ceea ce ne-am propus pentru 2019 si pentru anii care urmeaza!

Astazi nu putem sa nu ne gandim la militari, la politisti, la pompieri si jandarmi, la militarii din teatrul de operatii din Afganistan, la toti cei care desfasoara misiuni pe teritoriul national sau pe alte meleaguri si care, de aproape sau de departe, vegheaza la linistea sarbatorilor noastre.

Recunostinta mea, sustinerea si un noian de ganduri calde merg astazi catre acesti bravi romani, dar si catre familiile lor, carora le doresc sa aiba sarbatori luminoase, sanatate deplina si un An Nou minunat.

Transmit astazi ganduri bune oamenilor minunati care mi-au fost alaturi pe parcursul lui 2018.

Va multumesc tuturor pentru mesaje si pentru sustinere si va doresc din suflet sa fiti sanatosi si aveti un An Nou excelent!

Urez tuturor romanilor un an 2019 cu binecuvantari, cu belsug, cu reusite, cu dorinte implinite, sa aveti lumina in case si in suflete, familia si prietenii sa va fie mereu aproape!

Imi doresc foarte mult ca anul care vine sa aduca romanilor unitate, mai multa incredere in ei si in tara lor, pentru ca impreuna sa facem Romania puternica si prospera!

Dumnezeu sa protejeze si sa binecuvanteze Romania! La multi ani!", scrie Gabriel Oprea pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img