joi, 28 martie, 2024

Gabriel Oprea, apel umanitar pentru fiica femeii jandarm ucise pe trecerea de pietoni

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru Gabriel Oprea, fondatorul UNPR, face apel la polițiștii, jandarmii, pompierii, militarii, dar și la colegii din partid și la toți cei care îi sunt prieteni să doneze bani pentru tratamentele de care are nevoie fetiţa femeii jandarm din Suceava, ucisă în luna noiembrie pe trecerea de pietoni.

"Dragi prieteni, probabil că mulți dintre dumneavoastă ați aflat despre tragedia petrecută în data de 14 noiembrie 2018, la Suceava, când Irina Cristina Airi­nei, încadrată la Inspectoratul de Jandarmi Suceava, a fost lovită violent de o mașină, în timp ce traversa strada pe o trecere pentru pietoni, împreună cu fiica sa aflată în cărucior.

Din păcate, Irina Cristina Airi­nei și-a pierdut viața, iar fetița sa, Larisa, de numai un an și jumătate, a ajuns la spital în comă, în stare foarte gravă.

Colegii din Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Sistemul de Pașapoarte, Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, al cărui membru sunt, au lansat o campanie de donare pentru Larisa.

Rog și eu, pe această cale, polițiștii, jandarmii, pompierii, militarii, dar și pe colegii din partid și pe toți cei care îmi sunt prieteni, în viață sau pe această rețea de socializare, să o sprijine pe micuța Larisa, donând, fiecare cât poate, în conturile deschise de tatăl fetitei:

Cont în lei la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel: RO87UGBI0000332003107RON;

Cont în euro la Garanti Bank Suceava pe numele Maniliuc Victor Daniel: RO55UGBI0000332021005EUR.

Haideti sa ajutam!", scrie Oprea pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img