sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au dat cartile pe fata! Ce fac de cand nu mai apar la TV: ”Nici nu ii vine sa stea linistita!”

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au avut o saptamana tumultuoasa pe plan profesional si au decis sa detensioneze atmosfera, bucurandu-se din plin de aceasta ”vacanta” impusa. Artistul a dezvaluit ce au facut de cand nu mai apar pe sticla.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au lipsit saptamana aceasta de la TV, emisiunea ”Te vreau langa mine” fiind transmisa in reluare. Cei doi soti au profitat de ”vacanta” impusa si s-au gandit sa mai ”stinga” putin din tensiune cu o iesire la iarba verde si aer curat.

Daca viitoarea mamica alege sa pastreze tacerea pe pagina ei de Facebook, Tavi Clonda este foarte activ in mediul virtual si posteaza incontinuu fotografii prin care sa arate cat sunt ei de fericiti. De curand, acesta si-a bucurat prietenii cu o imagine de colectie in care apare mangaind burta de gravida in continua crestere a sotiei lui.

”Va dorim fericire tuturor! Semnat: noi trei!”, le-a spus Tavi Clonda prietenilor lui virtuali.

O prietena virtuala a remarcat faptul ca burtica creste, creste si nu se mai opreste, lucru care trebuie sa nu-i fie foarte usor vedetei, insa totodata a subliniat faptul ca aceasta este o fire activa si ca odata ce a ramas fara emisiune trebuie sa-si gaseasca alte preocupari pentru a-si umple timpul liber: ”Nici nu ii vine sa stea linistita!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img