joi, 25 aprilie, 2024

Gabriela Cristea si Tavi Clonda se iubesc la fel ca in prima zi. In ce ipostaza au fost surprinsi cei doi

Distribuie:

Publicat:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de aproximativ opt ani de zile, iar acum cinci au decis că este timpul ca relația lor să ajungă la un alt nivel și s-au căsătorit. Cei doi au împreună două fetițe superbe, iar în ciuda faptului că sunt părinți cu normă întreagă, nu au uitat să-și arate pasiunea unul față de celălalt. 

Au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton, iar rețeta fericirii lor este că se iubesc la fel ca în prima zi, își reamintesc asta unul altuia în fiecare clipă și nu încetează niciodată să se surprindă unul pe altul cu gesturi romantice. A fost cazul și recent, când cei doi au fost surprinși într-un moment mai intim, pe care cântărețul l-a făcut public pe contul său personal de Instagram. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, doi romantici incurabili

Diva și soțul ei nu se sfiesc să arate lumii cât de îndrăgostiți sunt unul de altul. Într-o postare recentă pe contul său personal de Intagram, Tavi Clonda le-a arătat urmăritorilor săi în ce ipostază a fost surprins atunci când era cu soția sa într-un jacuzzi. 

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img