miercuri, 24 aprilie, 2024

Gabriela Firea: ‘Am si o veste de lauda pentru domnul prim-ministru. Chiar va fi un breaking news! In sfarsit, mi s-a facut dreptate!’

Distribuie:

Publicat:

După ce Nicușor Dan a acuzat-o pe Gabriela Firea că s-a certat cu toate cele 3 guverne ale PSD pentru că nu o ajută, premierul Ludovic Orban a confirmat și el că multe dintre problemele Bucureștiului nu pot fi rezolvat de primar, decât dacă este sprijinit de guvern. Preşedintele PNL a declarat că multe dintre probleme nu pot fi rezolvate decât în parteneriat cu Executivul, iar Gabriela Firea i-a mulțumit premierului că i-a dat dreptate în chestiunea pe care o reclamă de la preluarea mandatului.

”Am și o veste de laudă pentru domnul prim-ministru. Chiar va fi un breaking news! Nu e nicio ironie. Timp de 4 ani de zile am spus că problemele mari ale Capitalei nu pot fi rezolvate doar de primarul general și primarii de sector: Centura, ELCEN-ul, poluare. Îi transmit mulțumirile mele și nu sunt sarcastică. Dacă avem blocaje de la guvern, nu putem să rezolvă, A spus cu gurița lui, pentru că Dumnezeu nu doarme niciodată, problemele majore ale Bucureștiului țin de implicarea Guvernului. Îi mulțumesc premierului că, după 4 ani de zile, mi-a dat dreptate. În sfârșit, mi s-a făcut dreptate!”, a spus Gabriela Firea, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img