vineri, 19 aprilie, 2024

GAME OF THRONES. Ce gafa! HBO a difuzat deja episodul 6 cu CINCI ZILE mai devreme

Distribuie:

Publicat:

Penultimul episod al sezonului 7 din Game of Thrones este deja online, dupa o gafa uriasa facuta de HBO Spania! Surpriza uriasa pentru fanii Game of Thrones din intreaga lume. Episodul 6 a ajuns pe site-urile de torrent, dupa ce a fost disponibil timp de o ora pe site-ul HBO din Spania.

E a treia oara in ultima luna cand securitatea celor de la HBO este compromisa. La sfarsitul lui iulie, un grup de hackeri a spart baza de date si a copiat 1,5tb de fisiere, inclusiv scenariile pentru sezonul 7 din Game of Thrones. Ulterior, dintr-o scapare a firmei de distributie din India, episodul 4 a ajuns online cu doua zile inainte de premiera. Chiar si asa, difuzarea oficiala a strans o audienta de 10,17 milioane, cea mai mare pana la episodul de la inceputul acestei saptamani.
Episodul 6 s-a raspandit rapid pe site-urile de torrent si vine ca o lovitura serioasa pentru HBO. Penultimul episod din sezoanele trecute au fost memorabile si printre cele mai laudate din intreaga serie, Red Wedding, Battle of the Bastards etc.
In Romania, episodul 6 va fi difuzat in premiera luni dimineata, de la ora 04:00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img