joi, 18 aprilie, 2024

George Burcea a rabufnit! Sotul Andreei Balan, infuriat dupa ce Iulia Albu i-a «atacat» partenera

Distribuie:

Publicat:

Nici bine nu a scapat de probelemele de sanatate, ca Andreea Balane devenit din nou tinta unor atacuri, mai mult sau mai putin rautacioase, legate de imaginile pe care aceasta le-a publicat pe parcursul perioadei in care a fost internata in spital.

Desi s-a confruntat cu o situatie critica in timpul operatiei de cezariana prin care i-a dat nastere fetitei ei cea mica, fanii vedetei au creat adevarate controverse in mediul online atunci cand vedeau imagini cu Andreea pe retelelele de socializare, zambitoare si aranjata.

Multi admiratori de-ai vedetei au fost de parere ca un om intr-o situatie ca a artistei nu ar mai avea timp sa se afiseze in acest mod in mediul online, insa Andreea a explicat in repetate randuri ca a ramas activa pe retelele de socializare pentru a-si tine prietenii virtuali la curent cu starea sa de sanatate si, bineinteles, cum nimeni nu isi doreste sa publice imagini neplacute in mediul online, cantareata a ales sa zambeasca pentru poze si sa se aranjeze. De aici pana la a fi acuzata ca si-a inscenat problemele de sanatate este cale lunga, insa unii au dorit sa comenteze intens pe marginea acestui subiect.

George Burcea a rabufnit in mediul online

Printre acestia s-a numarat si Iulia Albu, care a punctat de pagina sa de Facebook fix aceste doua aspecte: zambetul si machiajul, de pe patul de spital. Sotul Andreei, actorul George Burcea, satul de afirmatii rautacioase la adresa partenerei lui de viata, a luat si el atitudine in mediul virtual si i-a dat replica Iuliei.

„Chiar asa, cine o machiaza, cine ii face unghiile, de ce se machiaza, cine o aranjeaza, cine o imbraca, cine o dezbraca, de ce o imbraca, de ce n-o dezbraca, dar de ce face poze, dar de ce posteaza, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador… ahaaa, face reclama, dar de ce face reclama..etc etc. Domnisoara Julia, domnilor trepadusi care comentati, in loc sa va vedeti de viitorul vostru stralucit… Stiti de ce face aceste lucruri? Pentru ca poate si de aici si frustrarea voastra, din neputinta.

Eu, daca as fi in locul vostru, as invata cum sa am o viata buna, cum sa ma dezvolt si cum sa zambesc in fiecare zi, nu cum sa arunc in dreapta si-n stanga cu rahat. Dar vedeti voi, va scuza sistemul si cresterea de acasa, va scuza vremurile si faptul ca e Romania, va scuza clasa sociala si politica si de ce nu, varsta frageda care nu s-a lovit de viata.

Este ok, noi va iubim si va uram sa nu ajungeti pe patul spitalelor sau daca veti ajunge acolo, sa va amintiti de momentele in care dadeati cu rahat catre ea, catre noi, catre oricine. (..)

Dar e ok, comentati de pe telefoanele alea jerpelite, stati intre peretii plini de mucegai, gatiti la butelie, faceti in fundul gradinii ca 'viata e frumos' la voi, ca voi nu 'este' ca vedetele alea rele care nu 'vrea dacat' atentie. E ok, bula voastra e frumoasa” a scris George Burcea, intr-un comentariu, pe pagina de Facebook a Iuliei Albu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img