joi, 28 martie, 2024

George Burcea si Monica Davidescu, posibila relatie: „Nu calca pe iubirea altora pentru binele tau”

Distribuie:

Publicat:

Aurelian Temișan a avut parte de o surpriză din partea unui internaut, gândurile lui mergând mult prea departe, la o posibilă relație dintre finul George Burcea și nașa Monica Davidescu. Carismaticul actor a postat pe contul lui de Facebook o fotografie în care se află alături de finul său, George Burcea, aflat într-o situație delicată cu Andreea Bălan. În dreptul pozei, Temișan a scris câteva cuvinte, care, pentru un prieten virtual al actorului, au dat de gândit.

„Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău”, a scris Aurelian Temișan, printre altele.

Comentariul surprinzător al unui internaut

Se pare că scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea a lăsat „urme adânci” în inimile unor susținători ale celor do artiști, astfel că un internaut a dorit să își exprime gândurile, puțin cam necurate, cu privire la tânărul actor.

”Măi oameni buni, eu din ”Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău” înțeleg că George Burcea a greșit cu Monica Davidescu, nevasta lui Temi, adică a intrat în păcat cu ea, adica nu știu cum să zic. Mai ales că presa spunea de ceva îmbrățișări între cei doi… Și să revenim, vouă vi se pare ok că George a fost prins drogat la volan?? Întreb și eu”, a scris urmăritorul lui Temișan în dreptul imaginii.

În replică, Temișan a tratat situația cu amuzamentul binecunoscut.

”Recunosc, ai o imaginație mai mult decât bogată. Mi-ar fi luat mult, dar scenariul ăsta nu l-aș fi gândit. Ești beton”, a răspuns Aurelian temișan pe pagina lui de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img