vineri, 19 aprilie, 2024

George Soros vrea sa aduca 1 MILION de imigranti in Europa, cu ajutorul UE

Distribuie:

Publicat:

Premierul ungar, Viktor Orban, a afirmat, intr-un interviu pentru radioul public, ca Bruxellesul aplica planul lui George Soros privind imigratia si ca cetatenii unguri ar trebui informati in legatura cu acest fapt, relateaza vineri agentia MTI. Finantistul american George Soros intentioneaza sa importe un milion de migranti in Europa, a declarat Orban, adaugand ca alte planuri includ privarea statelor membre ale Uniunii Europene de dreptul lor de a decide in politica privind imigratia.

”Nu noi suntem cei care decidem pe cine sa acceptam”, a spus premierul ungar. In opinia sa, oricine stie ca Ungaria are dreptate in legatura cu problema migratiei, ca fiecare premier recunoaste aceasta in particular. Potrivit lui Orban, nu popoarele Europei au decis in astfel de chestiuni, ci ideologi cu interese financiare care sunt atasati liberalismului. Premierul ungar afirma ca persoanele care iau drumul Europei trebuie oprite in Libia, in timp ce migrantii aflati ilegal in Europa trebuie mai degraba transportati in afara continentului, decat sa fie distribuiti intre statele membre ale UE. ”Daca Europa vorbeste despre distribuirea de migranti, atunci aceasta va fi interpretata in Africa drept o invitatie”, a spus Orban.

In opinia liderului de la Budapesta, a fost o greseala uciderea fostului lider libian Moammar Gaddafi, deoarece nu exista un exod de africani catre Europa datorita unui acord intre Libia si Italia in vremea cand el traia, si ca liderii europeni sunt responsabili pentru situatia care a aparut de atunci. Orban crede totodata ca este nevoie de forte armate europene pentru a apara tarmurile nordice libiene.

Viktor Orban este de parere ca Italia se confrunta acum cu aceleasi probleme in materie de migratie ca Ungaria din 2015, adica ”retele internationale finantate de Soros” faciliteaza rutele de migratie. ”Ele sprijina trecerile ilegale de frontiera si ii disculpa pe criminali si teroristi”, a afirmat premierul ungar, potrivit caruia este evident ca doar presa ungara de stanga si ”oamenii lui Soros” nu doresc sa admita aceasta, si ca se pare ca din ce in ce mai multi oameni resping planurile ”de tip Soros”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img