sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Georgiana Lobonț, în stare de șoc, după cazul româncei ucise de rechin, în Egipt. Artista a fost în vacanță în aceeași locație

Distribuie:

Publicat:

Moartea îngrozitoare de care a avut parte românca ucisă de rechin în apele din Egipt a șocat-o și pe Georgiana Lobonț. Artista a mărturisit că a fost în vacanță în aceeași locație și chiar a intrat cu familia ei în apele în care există astfel de animale marine periculoase.

Georgiana Lobonț este în stare de șoc după ce a aflat că o româncă a fost ucisă de un rechin chiar în apele unei stațiuni din Egipt în care a fost și ea. Cântăreața susține că a înotat în apele în care și-a găsit sfârșitul românca, fără să aibă habar de riscul uriaș pe care și-l asuma.

Georgiana Lobonț, șocată după ce a aflat că a stat în apele în care o româncă a fost ucisă de rechini

După ce a realizat că s-a aflat în apele în care s-a produs tragedia, artista a recunoscut că nu ar mai avea curaj să mai aleagă o destinație din Egipt, pentru vacanțele ei.

Se pare că Georgianei îi plac activitățile acvatice și a ajuns să facă snorkeling (o activitate sportivă de scufundare/înot la suprafața apei) alături de tatăl și de sora ei, chiar în apele de pe plaja în care a fost ucisă Roxana Donisan.

„Nu aș mai avea curaj să mă mai duc în Egipt. Am rămas șocată când am citit articolul. Sunt șocată, mai ales că am făcut și eu snorkeling cu tatăl meu și cu sora mea undeva în aceeași zonă. În Hurghada am fost și noi”, a mărturisit Georgiana Lobonț, la Antena Stars.

Ieri, s-a aflat că românca Roxana Donisan a pierit în colții unui rechin, în apele din Marea Roșie, în cadrul unei stațiuni din Egipt. Trupul ei a fost găsit la scurt timp după ce o austriacă a avut aceeași soartă.

Ambele atacuri ar fi avut loc la sud de orașul Hurghada, la o distanță de 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei orașului Sahl Hasheesh. Părinții Roxanei au aflat că fiica lor a murit de la televizor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img