vineri, 19 aprilie, 2024

Gest fara precedent al unui rrom din Arad. A gasit un portofel plin cu euro si l-a dus la politie. A avut insa o mica ”pretentie”

Distribuie:

Publicat:

Aradeanul de etnie rroma a gasit portofelul plin de bani in PiataCatedralei din oras. El l-a predat politistilor locali, dar a cerut ca o mica suma de bani sa fie donata copiilor institutionalizati ai municipiului, ca un gest frumos cu ocazia sarbatorilor de Paste.

Aradeanul de etnie rroma a gasit portofelul plin de bani in Piata Catedralei din oras. El l-a predat politistilor locali, dar a cerut ca o mica suma de bani sa fie donata copiilor institutionalizati ai municipiului, ca un gest frumos cu ocazia sarbatorilor de Paste.

In portofel, pe langa acte, erau aproximativ 1.300 de euro. Aradeanul C.B., de etnie rroma, a gasit portofelul in Piata Catedralei, iar in acesta erau 650 de euro, 2.934 de lei si acte si la predat politistilor locali cu o singura dorinta: „proprietarul portofelului sa faca o mica donatie copiilor institutionalizati din municipiu”. Ghinionistul, dar in acelasi timp norocosul proprietar al portofelului este din comuna Livada.

Gest impresionant al unui aradean, astazi, in Piata Catedralei. C.B., de etnie rroma, i-a readus zambetul pe buze unui aradean predand portmoneul acestuia politistilor locali din cadrul Serviciului de Ordine si Liniste Publica. Sosit de indata la sediul Politiei Locale Arad pentru a-si recupera bunul pierdut, N.V., din Livada, a relatat scurta istorie care ar fi putut sa ii pricinuiasca o insemnata pierdere financiara: banii si documentele i-au alunecat din buzunarul hainei pe cand se pregatea sa plece de la cumparaturi. Norocul, insa, i-a suras dupa ce portmoneul a fost gasit de un concetatean cinstit”, a declarat pentru aradon, Monica Tulcan, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Arad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img