joi, 28 martie, 2024

Gest neasteptat facut de Gigi Becali pentru Lorelai Mosnegutu, tanara care a primit Golden Buzz la Romanii au Talent

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a dat din nou dovada de-o marinimie fara margini, dupa ce a facut un gest cat se poate de impresionant pentru o tanara care se deplaseaza cu greutate. 

Concret este vorba despre Lorelai Mosnegutu, care ajungea sa fie cunoscuta de-o tara intreaga dupa ce a participat la mai multe emisiuni de talente din Romania, scrie cancan.ro. Povestea fetei pasionate de muzica, dar si de literatura pare sa il fi impresionat si pe latifundiarul din Pipera, pentru ca acesta a decis sa ii faca un cadou.

Gigi Becali i-a cumparat tinerei un scaun cu rotile special, cu ajutorul caruia sa se poata deplasa. Lorelai Mosnegutu s-a facut remarcata datorita talentului ei iesit din comun atunci a interpretat atat ca voce, cat si la pian o melodie. Fata a cantat la pian cu picioarele pentru ca nu are maini.

Ea a fost prezenta pe scena de la „Romanii au talent” in urma c-o seara si i-a lasat atat pe telespectatori, cat si pe jurati cu ochii-n lacrimi. Tanara a reusit sa dea tuturor o lectie de viata cat se poate de puternica prin optimismul sau debordant de care a dat dovada pana acum. Lorelai a fost abandonata de catre parintii sai biologici cand avea doar doua luni de zile si era numai un bebelus. Insa, la scurt timp a fost adoptata de catre o femeie care a avut grija de ea si i-a oferit iubirea si caldura de care avea nevoie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img