vineri, 29 martie, 2024

Gest onorabil din partea latifundiarului Gigi Becali

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a decis sa ajute o familie afectata de tragedia din clubul Colectiv. Finantatorul Stelei a donat 70.000 de dolari pentru transportul unei victime in Israel.

“Eu am spus de prima data, daca este nevoie de oricati bani, platesc transport si tratament. Nu m-a contactat pana astazi nimeni. M-a contactat familia unui baiat care e la spitalul de arsi, a spus ca evaluarea este la 70.000 de dolari pentru transport si pentru 21 de zile de spitalizare, dupa care se face o reevaluare.

Stiu ca are doi copii, sotia lui e aici, cu rani. Am vorbit cu domnii de aici ca sa confirm ca am platit banii pentru firma din Israel. Acum voi vorbi cu domnul ministru si i-am spus sa faca o evaluare.

Toti care sunt si tot ce este nevoie, un milion, doua, trei, oricat costa, ii transportam pe toti in strainatate. Am venit si cun doctor roman din Germania care a cerut niste date din Germania. Sunt patru paturi in Germania, conditii maximale. Ma intalnesc cu domnul ministru sa vede pe cine mai putem sa salvam. Ce conteaza banii cand e vorba de viata, de om, ce faci cu ei?”, a anuntat Gigi Becali.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img