joi, 28 martie, 2024

GEST SUPERB ! Vasluienii au salvat-o pe Elena Croitoru

Distribuie:

Publicat:

Campania, initiata de HC Vaslui, la cerintele colegilor si profesorilor de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, a dat roade.
Elena Croitoru a strans cei 7.800 de euro, necesari pentru interventia chirurgicala, programata pe 4 aprilie, la un spital privat din Brasov.
Fanii si jucatorii lui HC Vaslui au donat suma de 6.000 lei, insa in contul fetei, deschis la BRD, au intrat si restul banilor, gratie unor oameni de bine.
S-au implicat foarte multi vasluieni, de la salariati ai Primariei, Institutiei Prefectului, CJ Vaslui, colegi de liceu, profesori de la LPS, pana la simpli cetateni, care au tinut sa arate ca si la Vaslui sunt Oameni care pot veni in sprijinul celor cu nevoi.
Amintim faptul ca Elena Croitoru, o tanara handbalista din Vaslui, traieste o adevarata drama, dupa ce medicii i-au descoperit, in urma cu un an, o tumora la sold, care apoi s-a extins spre abdomen. Tanara de 19 ani, inter dreapta la echipa de handbal pregatita de profesorul Gabriel Chirila, de la LPS Vaslui, a fost supusa unei interventii chirurgicale, iar pe 4 aprilie urmeaza sa fie din nou operata. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img