vineri, 29 martie, 2024

Gestul SOCANT la care a recurs un adolescent! S-a SPANZURAT din cauza unui JOC SINISTRU! Prietenii sustin ca a devenit “sclavul” unui necunoscut

Distribuie:

Publicat:

Ipoteza socanta in cazul unui adolescent de 17 ani din judetul Brasov, care a fost gasit spanzurat. Anchetatorii iau in calcul varianta sinuciderii din cauza unui joc sinistru care circula pe internet, si caruia i-au cazut prada sute de tineri.

Familia, prietenii si toti cei care l-au cunoscut pe tanarul in varsta de 17 ani sunt devastati de durere. Nimeni nu isi explica ce anume l-a impins sa recurga la un asemenea gest.

Baiatul a plecat la o piscina din localitate, iar  cand s-a intors a luat-o prin padure. Cateva ore mai tarziu a fost gasit atarnand de un copac. Colegii tanarului spun ca de vina ar fi un joc de pe internet in care cei inscrisi au pentru o anumita perioada de timp un stapan care le spune ce sa faca. Pe unii jucatori ii determina chiar sa se sinucida. Pana acum, jocul se pare ca a facut 130 de victime.

Se ia in calcul si consumul de droguri.Cei apropiati spun ca o alta varianta ar fi starea de sanatate a baiatului. Tanarul se nascuse cu o problema la picior, iar de-a lungul timpului a suferit mai multe interventii chirurgicale. In vara urma sa o faca pe ultima, cea care l-ar fi ajutat sa se recupereze in totalitate.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili care au fost cauzele care l-au determinat pe tanar sa recurga la un asemenea gest.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img