vineri, 29 martie, 2024

Gheorghe Gheorghiu, ceartă în public cu prietenul! Totul a pornit de la un joc de table

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Gheorghiu petrece zilele acestea pe litoralul românesc. S-a cazat la un hotel alături de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi și se pare că amândoi se distrează de minune… până la un anumit punct. Un joc de table a declanșat discuții destul de aprinse între cei doi, iar noi am surprins momentul!

Chiar și la mare, paparazzii de la Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, au fost pe urmele lui Gheorghe Gheorghiu. Celebrul artist petrece momente de răsfăț pe litoralul românesc, alături de apropiați.

Gheorghe Gheorghiu, ceartă în public cu prietenul

Recent, Gheorghe Gheorghiu a fost surprins de paparazzii pe terasa hotelului unde este cazat. Și cum să te relaxezi mai bine la malul mării dacă nu cu un joc de table? Cei doi și-au întins ”instrumentele” pe masă și au pornit jocul.

Toate au fost bune și frumoase între cei doi, până în momentul în care Gheorghe Gheorghiu a fost ”acuzat de furt”. Cei doi au început să se certe și fiecare dintre cei doi prieteni s-a apărat cum a putut mai bine.

La un moment dat, Gheorghe Gheorghiu nu a mai putut și a răbufnit la adresa prietenului său: ”Ce am furat, mă, eu?! Ce am furat”. Cei doi au continuat să se învinovățească unul pe celălalt că au furat piesele la table.

Bineînțeles, jocul a continuat, iar cei doi au reușit să atrage atenția pe terasa hotelului respectiv. Se pare că Gheorghe Gheorghiu nu acceptă ca partenerul de joc să trișeze, însă nu știm nici cât de corect a fost îndrăgitul artist.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img