marți, 23 aprilie, 2024

Gheorghe Visu, internat la Matei Bals! Ce spune Carmen Tanase despre starea actorului: „Lasa sa se inteleaga ca s-a imbolnavit de COVID”

Distribuie:

Publicat:

Gheorghe Visu a făcut o postare șocantă pe pagina sa de Facebook. Celebrul actor și-a îngrijorat fanii, după ce a anunțat că a fost internat la Instituttul matie Balș din Capitală și a fost conectat la aparate de oxigen. Actorul nu a revenit cu alte declarații despre starea sa de sănătate.

„Cârlan bătrân atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoațele ????????”, a scris Gheorghe Visu, într-o postare pe pagina sa de Facebook. Familia și prietenii celebrului artist nu au oferit mai multe informații despre starea lui de sănătate, însă postarea sa a dat de înțeles fanilor că ar fi infectat cu noul coronavirus.

Gheorghe Visu este internat la Institutul Matei Balș din Capitală[Sursa foto: Facebook]

Carmen Tănase, despre starea de sănătate a lui Gheorghe Visu: „Are ceva probleme pulmonare”

Colega de breaslă a lui Gheorghe Visu, Carmen Tănase a vorbit despre internarea actorului. Ea susține că postarea colegului ei dă de înțeles că s-ar fi infectat cu noul coronavirus, în contextul în care avea probleme mai vechi cu plămânii. Carmen Tănase a mărturisit că urmează să îi dea un apel telefonic pentru a se asigura că starea colegului ei este bună.

continuarea pe wowbiz.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img