joi, 18 aprilie, 2024

Gheorghiu s-a facut de ras la o conferinta de presa! Liderul ALDE Husi a dat cu bata’n balta

Distribuie:

Publicat:

Luni,7 noiembrie, Asociatia ”Totul pentru Viata” a organizat in municipiul Husi o dezbatere pe tema violentei domestice. La aceasta intrunire au participat reprezentati ai institutiilor, responsabili de monitorizarea si prevenirea acestor fapte. Prezenta a fost si doamna viceprimar a municipiului Husi, Catargiu Liliana.

Printre persoane de seama, demne de a-si expune punctul de vedere in problema violentei domestice, a fost si Mihai GHEORGHIU. Individul zis Coca si supranumit “.conferentiarul”,pe langa faptul ca s-a prezentat la intalnire fara sa fie chemat sau convocat,a reusit sa agite spiritele fara sa cunoasca adevarul subiect al intalnirii. Din pozitia sa de “Sef” ALDE HUSI, lider al unui partid de tip pormoneu al PSD, a reusit sa se faca de ras fiind total inafara temei, dar reusind sa lansaze atacuri virulente asupra Primariei Husi si a Episcopului Husului.

Prima insitutie luata in colimatoriu de mascariciul ALDE HUSI a fost Primaria Husi:

 “Mã bucur cã aici a venit Primãria. De ce? Sunt convins cã doamna viceprimar de-abia acum ia la cunostintã cã voi nu sunteti sprijiniti de nimeni” rabufnea Georghiu.-sursa declaratie

Raspunsul i-a fost dat cu rapiditate de catre reprezentatul Asociatiei “Totul pentru Viata” care i-a explicat “conferentiarului” ca se afla intr-o mare confuzie si ca primaria a sustinut foarte mult acest proiect.

Desi constient ca  s-a facut de ras in fata celor prezenti,toti cei prezenti dandu-si seama ca individual se afla intr-o precampanie electorala, Mihai Gheorghiu l-a luat in colimatoriu pe Episcopul Husului:

“Bãi, oameni buni, am asa o mare ciudã pe aceastã institutie numitã Religie, de nu stiu ce sã mã fac. Si mai ales pe Religia noastrã Ortodoxã. Foarte mult am colaborat cu pãrintele Andrei, care e plecat acum, si cu Biserica Catolicã. Stãteam asa si mã gandeam. Si la noi, de cate ori m-am dus la acest Episcop, niciodata nu l-am vãzut pe ãsta, domnule! Se strang numai bani, bani, bani. Da, mã, sunt de acord sã strangi bani, dar hai sã facem si noi ceva. Ar trebui chemati ãstia si discutat foarte clar cu ei”, s-a incruntat Gheorghiu. sursa declaratie

 Si de aceasta data, Gheorghiu a fost pus la punct chiar de catre comisarul Nelu Macovei, acesta raspunzandu-i elegant ca preotii s-au implicat in cazuri de violenta domestica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img