sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ghita apare intr-o noua inregistrare video.DEZVALUIRI EXPLOZIVE legate de Laura Codruta Kovesi! – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Sebastian Ghita apare intr-o a treia inregistrare video de la disparitia sa. Fostul deputat face noi acuzatii la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Ghita sustine ca in decembrie 2009, firma Asesoft, patronata de el, a platit 200.000 de euro pentru un avion care sa-l aduca in tara pe Nicolae Popa, fost director Gelsor, omul responsabil de falimentarea FNI.  Banii ar fi fost platiti la cererea Laurei Codruta Kovesi, mai spune Ghita.

“Mai vreti inca o dovada a relatiei cu Laura Codruta Kovesi? Vreti sa fiti siguri ca am fost implicati in acest dosar Realitatea Media? La cererea doamnei Kovesi, o firma de constructii din Ploiesti, care a primit bani de la Asesoft, a fost cea care a platit avionul pentru aducerea domnului Nicolae Popa din Indonezia. O firma privata, la cererea statului roman si a doamnei Kovesi, a platit 200.000 de euro pentru a fi adus cel care a falimentat FNI. As vrea sa o intreb pe doamna Kovesi ce fel ce operatiune o fi asta? Oare suntem vinovati de spalare de bani? E doar dansa? Sunt doar eu?”, afirma Ghita in inregistrarea video.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img