vineri, 29 martie, 2024

Ghita LOVESTE din nou: Inregistrare exploziva cu Traian Basescu din biroul sau – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Fostul deputat Sebastian Ghita a dat publicitatii un nou episod din seria dezvaluirilor despre sistemul statului de drept. Traian Basescu a fost inregistrat cand dezvaluia ca statul este unul mafiot, iar marile dosare din justitie aveau un traseu prestabilit.

“Buna seara, sunt multe persoane carora in acesti 10 ani li s-au facut mari nedreptati. Cazurile pe care le cunosc indeaproape cu amanunte si stiu cat de nedrept, incorect au fost aranjate si masluite sunt cel al lui Adrian Nastase, Seres, felul in care lui Geoana i s-au furat alegerile, felul in care au fost pacaliti milioane de romani la suspendarea lui Basescu , felul in care a fost deturnata vointa Monei Pivniceru la numirea lui Kovesi, cazul lui Voiculescu cu judecatorul Mustata, felul in care s-a masluit dosarul voiculescu-bendei”, afirma Sebastian Ghita intr-o noua inregistrare de la Romania TV.

Sebastian Ghita dezvaluie ca dosarul lui Adrian Sarbu s-a masluit pe adresa secreta a lui Florian Coldea. De asemenea, fostul deputat afirma ca stie felul in care s-a masluit dosarul Pescariu-Stelian Gheorghe-Microsoft si cazul fostului ofiter SRI Daniel Dragomir si legatura sa cu firma de PR a SRI si a Mihaelei Nicola.

“Nu doar eu cunosc aceste lucruri, ascultati-l va rog pe fostul presedinte Traian Basescu ce povesteste despre intamplarile din biroul sau pe care le-a inregistrat, intamplari desfasurate in prezenta lui Coldea, Kovesi, Cameliei bogdan. Daca asta vi se pare justitie atunci nu mai am ce spune”, conchide Sebastian Ghita in materialul transmis Romania TV.
 

Discutie Interlocutor – Traian Basescu

Si aveti inregistrari cu toti?

Coldea, doamna Kovesi, judecatoarea Camelia Bogdan. Ba, da’ sa vezi conversatia cand imi spuneau ca il luam pe Mustata din complet.

Da? Hai baieti sa-l aruncam in aer! Vreti sa-mi distrugeti familia?

Ce stat este asta, domnule presedinte?

Basescu: Eu v-am spus de cateva ori, stat mafiot, na, eu stiu ce spun.

Probleme cu dosarul Voiculescu?

Basescu: Sa-i vezi cand vorbeau a doua zi dupa condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile inainte, s-a implinit. Cum imi spunea maine il luam pe Mustata si intra Camelia Bogdan. Sa-i vezi dupa o zi cand spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan si a spus ca daca aveam codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar zece.

Pe urma trage concluziile Coldea, stii. Sa-l vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii.

Sunteti suparat pe ei.

Basescu: Camelia Bogdan este, a intrat judecator in dosarul ginerelui. Un judecator care duce dosarul de-un an este schimbat si la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Pai ba, Bogdan, eu te stiu cine esti!

VEZI VIDEO AICI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img