marți, 19 martie, 2024

Gigantul Apple implicat intr-un SCANDAL MONSTRU!

Distribuie:

Publicat:

Compania Apple a fost data in judecata de parintii unei fetite care a murit dupa ce un sofer care folosea FaceTime a lovit masina in care se afla micuta impreuna cu familia ei, informeaza The Independent.
 
Cupul sustine ca tragedia ar fi putut fi evitata daca Apple ar fi introdus un program prin care aplicatia sa fie blocata in momentul in care utilizatorul acesteia se afla la volan.
 
Totul s-a petrecut in anul 2014, cand Moriah Modisette, in varsta de cinci ani, se afla pe bancheta din spate a masinii parintilor. La un moment dat, automobilul a fost lovita de un alt autovehicul. Fetita a murit la spital, in timp ce parintii si sora ei au avut nevoie de ingrijiri medicale.
 
Anchetatorii au descoperit ca si dupa accident era pornita aplicatia FaceTime de pe telefonul soferului, care acum este judecat pentru ucidere din culpa.
 
Parintii micutei au decis acum sa dea in judecata compania Apple pentru ca „nu a instalat si implementat software-ul pe care l-a patentat in decembrie 2008 pentru a bloca accesul utilizatorilor care sunt la volan la aplicatia FaceTime”. Este vorba despre o tehnologie prin care se poate stabili viteza cu care se deplaseaza utilizatorul FaceTime si se blocheaza aplicatia in cazul in care se constata ca acesta merge prea repede sau ca este la volan.

Cupul sustine ca Apple a dat dovada de neglijenta prin faptul ca nu a instalat acest soft care ar fi putut preveni decesul copilului lor.

Acum acestia cer daune materiale companiei care nu a transmis deocamdata niciun punct de vedere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img