vineri, 29 martie, 2024

Gigi Becali a facut dezvaluirea despre Cristi Borcea! Ce i-a transmis finul sau: “Chiar daca…”

Distribuie:

Publicat:

Cristi Borcea se afla in spatele gratiilor, unde executa pedeapsa primita in Dosarul Transferurilor.

El a implinit 48 de ani pe 17 ianuarie, iar ziua ocazia nu a fost ratata de Valentina Pelinel, iubita acestuia.

Dupa Sarbatorile pe care le-a petrecut alaturi de Valentina si de fiul sau, Milan, Borcea a revenit la inchisoare, unde executa pedeapsa din Dosarul Transferurilor.

Recent, fostul actionar al clubului Dinamo si-a serbat ziua de nastere, iar Valentina a tinut sa ii faca un cadou special.

Pelinel a facut publica o imagine in care apare alaturi de Milan si de Borcea, insotita de un mesaj inc are isi exprima dragostea pentru tatal copilului ei.

“La Multi Ani, dragostea mea! Noi te iubim si te pretuim in fiecare zi ca si cum ar fi ziua ta!

Tu stii cel mai bine si simti cat de mult te iubim si cat de uniti suntem la bine si la rau! Esti viata noastra! La Multi Ani!”, a scris Valentina Pelinel, pe Facebook.

Astazi, el s-a infatisat din nou in fata judecatorilor alaturi de Ioan si Victor Becali, fiind acuzati de dare de mita catre judecatoarea Geanina Terceanu, in scopul de a primi o sentinta favorabila pentru eliberarea conditionata.

Magistratii au fixat un nou termen, 6 februarie, pentru inceperea dezbaterilor.

Potrivit unor avocati din caz, este foarte posibil ca in urmatorul termen dupa 6 februarie instanta sa ramana in pronuntare.

In contextul audierilor de azi, Gigi Becali, finul lui Borcea, a vorbit despre viitorul acestuia, dupa ce va iesi din inchisoare

“Eu am vorbit cu Borcea. Nu revine in fotbal. Mi-a zis «Chiar daca imi da cineva clubul gratis nu ma mai bag.

Pai am intrat la puscarie din cauza lui Dinamo si am pierdut bani». El nu a pierdut bani multi pentru ca la Dinamo erau mai multi actionari.

Mi-a zis «Nasule, daca nu erai asa puternic poate ma bagam. Dar nu ma pot bate cu tine.

Ce sa fac? Sa fiu mereu pe locul 2? Mie imi place sa fiu pe locul 1». El nu poate sa se bata cu mine, din punct de vedere financiar”, a spus Becali la Pro X.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img